Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
divoke maso jako potravinarsky produkt animal welfare, animal welfare, marketing wild meat, trh s divokym masem, chovani kupujicich v gastronomii, wild meat as a food product, purchaser behaviour in gastronomy, wild meat as a food product welfare zvirat, market for wild meat, divoke maso jako potravina, dobre zivotni podminky zvirat, marketing divokeho masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
1.
Koubová, Alice
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace
Obhajoba diplomové práce: Založení a provoz neziskové organizace | Práce na příbuzné téma
Fakulta: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace
Obhajoba diplomové práce: Založení a provoz neziskové organizace | Práce na příbuzné téma
