UCP:B2 Blok volitelných předmětů - Course Information
B2 Blok volitelných předmětů - 2
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.winter 2020
- Extent and Intensity
- 0/0/0. Type of Completion: -.
- Prerequisites (in Czech)
- (SEMESTR(3) || SEMESTR(2)) && FORMA(P) && OBOR(HOT)
- Course Enrolment Limitations
- The course is only offered to the students of the study fields the course is directly associated with.
The capacity limit for the course is 18 student(s).
Current registration and enrolment status: enrolled: 0/18, only registered: 0/18 - fields of study / plans the course is directly associated with
- Hospitality Management (Study in Czech) (programme UCP, BC)
- Hospitality Management (programme UCP, HCMB)
- Syllabus (in Czech)
- Blok předmětů obsahuje:
- HO062 Speciální gastronomie – výroba
- HO063 Speciální gastronomie – služby
- HO069 Technologie výroby míšených nápojů
- HO070 Základy prodeje v hotelnictví
- Blok předmětů obsahuje:
- Language of instruction
- Czech
- Further comments (probably available only in Czech)
- General note: Pouze pro obor HOT.
- Enrolment Statistics (winter 2020, recent)
- Permalink: https://is.ucp.cz/course/ucp/winter2020/B2