HO027 Gastronomické služby – servis, kulinářství

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
léto 2011
Rozsah
2/3. 5 kr. Ukončení: zk.
Vyučující
Ing. Pavla Burešová, Ph.D. (přednášející)
Ing. Zbyněk Vinš (přednášející)
Ing. Dana Johnová (přednášející)
Ing. Jana Sombergerová (cvičící)
Ing. Blanka Zimáková (cvičící)
Garance
Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Katedra hotelnictví – University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
Mateřské obory/plány
Další komentáře
Předmět je dovoleno ukončit i mimo zkouškové období.
Předmět je zařazen také v obdobích zima 2009, zima 2010, zima 2011, léto 2012, zima 2012, léto 2013.