UCP:HO027 Gastronomické služby – servis, - Informace o předmětu
HO027 Gastronomické služby – servis, kulinářství
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.léto 2011
- Rozsah
- 2/3. 5 kr. Ukončení: zk.
- Vyučující
- Ing. Pavla Burešová, Ph.D. (přednášející)
Ing. Zbyněk Vinš (přednášející)
Ing. Dana Johnová (přednášející)
Ing. Jana Sombergerová (cvičící)
Ing. Blanka Zimáková (cvičící) - Garance
- Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Katedra hotelnictví – University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. - Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
- Mateřské obory/plány
- Hotelnictví (program UCP, BC) (2)
- Další komentáře
- Předmět je dovoleno ukončit i mimo zkouškové období.
- Statistika zápisu (léto 2011, nejnovější)
- Permalink: https://is.ucp.cz/predmet/ucp/leto2011/HO027