UCP:HOE29 Management and Operation of Ho - Informace o předmětu
HOE29 Management and Operation of Hotel Catering Services
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.léto 2011
- Rozsah
- 4/2. 5 kr. Ukončení: zk.
- Vyučující
- Isabelle Kim, MBA (přednášející)
PhDr. Karel Starý, MBA (přednášející) - Garance
- PhDr. Karel Starý, MBA
Katedra hotelnictví – University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. - Předpoklady
- HO026 Základy hotelnictví a gastronomie && HO027 Gastronomické služby – servis, kulinářství
- Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
Jiné omezení: 1/2 - Mateřské obory/plány
- Hotelnictví (program UCP, BC) (2)
- Cíle předmětu
- .
- Vyučovací jazyk
- Angličtina
- Navazující předměty
- Další komentáře
- Předmět je dovoleno ukončit i mimo zkouškové období.
Výuka probíhá každý týden.
Poznámka k četnosti výuky: konzultace komb.nebo dist.forma:3;6-6-6,celkem18.
Povinný předmět.
- Statistika zápisu (léto 2011, nejnovější)
- Permalink: https://is.ucp.cz/predmet/ucp/leto2011/HOE29