HOE29 Management and Operation of Hotel Catering Services

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
léto 2011
Rozsah
4/2. 5 kr. Ukončení: zk.
Vyučující
Isabelle Kim, MBA (přednášející)
PhDr. Karel Starý, MBA (přednášející)
Garance
PhDr. Karel Starý, MBA
Katedra hotelnictví – University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Předpoklady
HO026 Základy hotelnictví a gastronomie && HO027 Gastronomické služby – servis, kulinářství
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
Jiné omezení: 1/2
Mateřské obory/plány
Cíle předmětu
.
Vyučovací jazyk
Angličtina
Navazující předměty
Další komentáře
Předmět je dovoleno ukončit i mimo zkouškové období.
Výuka probíhá každý týden.
Poznámka k četnosti výuky: konzultace komb.nebo dist.forma:3;6-6-6,celkem18.
Povinný předmět.
Předmět je zařazen také v obdobích zima 2011, léto 2012, zima 2012, léto 2013.