BUREŠOVÁ, Pavla. Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví. 2013. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví |
Název anglicky | Quality of services in the catering and hotel industry |
Autoři | BUREŠOVÁ, Pavla. |
Vydání | 2013. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 21101 Food and beverages |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Klíčová slova česky | catering, gastronomie, hotel, kvalita, čaj, víno |
Klíčová slova anglicky | catering, gastronomy, hotel, quality, tea, wine |
Změnil | Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 8. 11. 2013 08:44. |
VytisknoutZobrazeno: 15. 10. 2024 21:10