LATTIN, G. W. The Lodging and Food Service Industry. 1. edit. Lansing: The American Hotel and Lodging Educational Institutte, 2009, 393 s. ISBN 978-0-86612-326-6.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název The Lodging and Food Service Industry
Autoři LATTIN, G. W.
Vydání 1. edit. Lansing, 393 s. 2009.
Nakladatel The American Hotel and Lodging Educational Institutte
Další údaje
Typ výsledku Odborná kniha
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-0-86612-326-6
Změnil Změnila: Ing. Stanislava Belešová, PhD., učo 13270. Změněno: 17. 9. 2014 12:50.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 08:17