VINŠ, Zbyněk. Gastronomická sekce při konferenci VŠH. 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Gastronomická sekce při konferenci VŠH
Název česky Gastronomická sekce při konferenci VŠH
Autoři VINŠ, Zbyněk.
Vydání 2014.
Další údaje
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky gastronomie, trendy, analýzy, víno , čaj
Klíčová slova anglicky Hygiene, Trends, Gastronomy, Wine, Tee
Změnil Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 18. 11. 2014 12:43.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 08:34