VINŠ, Zbyněk. Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015. 2015.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími
Název česky Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími
Autoři VINŠ, Zbyněk.
Vydání Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015, 2015.
Další údaje
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změnil Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 7. 9. 2015 22:53.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:04