PIRAS, Claudia. Culinaria Italia. 2. vyd. Praha: Slovart, 2008, 496 s. ISBN 978-80-7391-135-5.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Culinaria Italia
Název česky Culinaria Itálie: kulinární průvodce
Autoři PIRAS, Claudia.
Vydání 2. vyd. Praha, 496 s. 2008.
Nakladatel Slovart
Další údaje
Typ výsledku Odborná kniha
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-7391-135-5
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 9. 2015 19:51.
VytisknoutZobrazeno: 1. 5. 2024 15:46