ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. 2016, 31 s.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Název česky Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Název anglicky Gastronomy - Services
Autoři ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Vydání 31 s. 2016.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Gastronomie, inventář, nabídka, jídelní a nápojový lístek, systémy a způsoby obsluhy, složitá obsluha, trendy v gastronomii
Změnil Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 30. 8. 2016 13:36.
Anotace
Vývoj gastronomie; pracovníci v obsluze; inventář; příprava pracoviště; techniky servisu; servis pokrmů a nápojů; nabídka - jídelní a nápojový lístek, menu; společenské akce, složitá obsluha, bar.
VytisknoutZobrazeno: 9. 5. 2024 00:23