VINŠ, Zbyněk a odborné knihy EDITORSTVÍ. Editorství odborné knihy. Praha: Profi Press s.r.o., 2016, 284 s. ISBN 978-80-86726-73-1.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Editorství odborné knihy
Autoři VINŠ, Zbyněk a odborné knihy EDITORSTVÍ.
Vydání Praha, 284 s. 2016.
Nakladatel Profi Press s.r.o.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Editorství odborné knihy
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-86726-73-1
Klíčová slova anglicky kuchařské recepty, gastronomie, zbožíznalství
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 26. 9. 2016 11:34.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 08:17