VINŠ, Zbyněk. Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce. Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce, 2016.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce
Autoři VINŠ, Zbyněk.
Vydání 2016.
Nakladatel Člen expertní komise v pořadu ČT - Černé ovce
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod.
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky zbožíznalství, gastronomie, degustace jídel, odborný poradce gastronomie, marketing
Změnil Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 26. 9. 2016 12:04.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:03