VINŠ, Zbyněk. Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“. In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu. 2016.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
Název anglicky Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Autoři VINŠ, Zbyněk.
Vydání Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, 2016.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky enogastronomie, středověká gastronomie, technologie přípravy,zbožíznalství
Změnil Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 3. 10. 2016 12:27.
Anotace
dvoudenní program je zaměřen na osobnost Karla IV. a jeho význam v současné době. Na programu jsou jak odborné bloky s kulturně-politickým a ekonomickým zamněřením, tak umělecký program a historicko-gastronomický seminář o době Karla IV.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:57