ZELENÝ, Jiří. Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland. In International Week, Saimaa University of Applied Sciences, Finland. 2016.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Theory and tasting of Czech beers and wines in Finland
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání International Week, Saimaa University of Applied Sciences, Finland, 2016.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Finsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky Becherovka, beers, Pilsner beer, spirits, wine regions, wineries
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 18. 4. 2018 00:40.
Anotace
The lecture included a theoretical part concerning wines from the Czech wine regions, Czech beers and spirits. It included a practical professional tasting of these alcoholic drinks.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:06