Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{17487, author = {Vinš, Zbyněk and Zelený, Jiří}, address = {Brno}, booktitle = {Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny}, edition = {první}, editor = {Bohuslava Tremlová}, keywords = {food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile}, howpublished = {paměťový nosič}, language = {cze}, location = {Brno}, isbn = {978-80-7305-782-4}, pages = {56-63}, publisher = {Veterinární a farmaceutická univerzita Brno}, title = {Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů}, year = {2016} }
TY - JOUR ID - 17487 AU - Vinš, Zbyněk - Zelený, Jiří PY - 2016 TI - Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů PB - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno CY - Brno SN - 9788073057824 KW - food quality, heat treatment, lasagne, pasta, sensory profile N2 - Tento příspěvek se zabývá tím, jaký má vliv na konečnou kvalitu pokrmu, hodnocenou senzoricky, použití rozdílných vstupních surovin a faktor času. ER -
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Vliv kuchyňské technologie na senzorické vlastnosti zapečených těstovinových pokrmů. In Bohuslava Tremlová. \textit{Hygiena a technologie potravin XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny}. první. Brno: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2016, s.~56-63. ISBN~978-80-7305-782-4.
|