VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Hodnocení uzenářských výrobků. 2016.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Hodnocení uzenářských výrobků
Název anglicky Evaluation of Sausages
Autoři VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ.
Vydání 2016.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky kvalita pokrmu, nakládané pokrmy, přijatelnost pokrmu, senzorické hodnocení
Klíčová slova anglicky food acceptability, food quality, pickled foods, sensory evaluation
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:31.
Anotace
Během workshopu hodnotili senzoricky uzenářské výrobky odborníci z hotelnictví a gastronomie. Výsledky budou publikovány v odborném periodiku.
Anotace anglicky
During the workshop sensory evaluation by experts in hospitality and gastronomy was conducted. The results will be published in a scientific journal.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:35