2016
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
ZIMÁKOVÁ, BlankaZákladní údaje
Originální název
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Autoři
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Vydání
Upravené. Praha, od s. 1 - 31, 31 s. 2016
Další údaje
Typ výsledku
Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
elektronická verze "online"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-76-6
Klíčová slova česky
Gastronomie, inventář, nabídka, jídelní a nápojový lístek, systémy a způsoby obsluhy, složitá obsluha, trendy v gastronomii
Změněno: 27. 10. 2016 09:05, Ing. Blanka Zimáková