c 2016

Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Základní údaje

Originální název

Řízení gastronomického provozu, studijní opora pro kombinovanou formu studia

Autoři

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Vydání

Upravené. Praha, od s. 1 - 61, 61 s. 2016

Další údaje

Typ výsledku

Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

elektronická verze "online"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-77-3

Klíčová slova česky

Gastronomie, management, nabídka, pracovníci, kvalita, trendy
Změněno: 27. 10. 2016 09:08, Ing. Blanka Zimáková
Zobrazeno: 23. 11. 2024 01:09