ZIMÁKOVÁ, Blanka a Pavla BUREŠOVÁ. Gastronomické služby - servis. Třetí přepracované vydání. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2016, 155 s. 158-01-16. ISBN 978-80-87411-80-3.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Gastronomické služby - servis
Název česky Gastronomické služby - sevis
Název anglicky Gastronomy - Services
Autoři ZIMÁKOVÁ, Blanka a Pavla BUREŠOVÁ.
Vydání Třetí přepracované vydání. 155 s. 158-01-16, 2016.
Nakladatel Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Další údaje
Typ výsledku Učebnice
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-80-3
Klíčová slova česky Gastronomické služby, inventář, nabídky, společenské akce, pracvoníci, technika obsluhy
Změnil Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 13. 12. 2016 10:59.
VytisknoutZobrazeno: 7. 5. 2024 00:13