ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ. Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match. 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Senzorické hodnocení pokrmů a nápojů dle zahraničních standardů s využitím metody Body Deviation-from-Match
Název česky Sensory Evaluation of Food and Beverages According to Foreign Standards Using the Body Deviation-from-Match Method
Autoři ZELENÝ, Jiří a Zbyněk VINŠ.
Vydání 2017.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky ISO normy, tělo pokrmu, tělo vína, třísloviny, tuky
Klíčová slova anglicky Body of food, body of wine, fats, ISO standards, tannins
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Anotace
Cílem workshopu bylo seznámit odborné vyučující středních škol s metodou Body Deviation-from-Match. Workshop zahrnoval jak samostatnou, tak skupinovou degustaci a závěrečnou diskusi.
Anotace anglicky
The aim of the workshop was to introduce the Body Deviation-from-Match method to professional teachers of secondary schools. The workshop included separate and group wine and food tasting with final discussion.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 09:03