VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Dana KOLÁŘOVÁ. The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2017, roč. 13, č. 28, s. 28-45. ISSN 1801-1535.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název The Preference of Professionals Working in Gastronomy Field with regard to the Impact of Biosocial Factors: Sensory Evaluation of Traditional Czech Pickled Sausage „Utopenci“
Název česky Preference odborných pracovníků v gastronomii s ohledem na vliv biosociálních faktorů: senzorické hodnocení tradičních českých utopenců
Autoři VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Dana KOLÁŘOVÁ.
Vydání Czech Tourism and Hospitality Papers, Praha, The Institute of Hospitality Management in Prague, 2017, 1801-1535.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky biosocial factors, Czech pickled sausage, hedonic evaluation, traditional speciality guaranteed
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:34.
Anotace
The study deals with the acceptability of the components of appearance, odour and taste of the Czech traditional pickled sausage "utopenci". To prepare it three special types of sausages were selected, one labelled by traditional speciality guaranteed (TSG).
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 08:34