ZELENÝ, Jiří a Avramopulu MARCELA. Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád. Černé ovce - Česká televize, 2017 - 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Člen expertní komise pro hodnocení horkých čokolád
Název anglicky Member of the expert committee for the evaluation of hot chocolate
Autoři ZELENÝ, Jiří a Avramopulu MARCELA.
Vydání 2017 - 2017.
Nakladatel Černé ovce - Česká televize
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod.
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Café Louvre, Kavárna Obecní dům, Kavárna Kočičí, Můj Šálek kávy, Světozor
Klíčová slova anglicky Café Louvre, Kavárna Obecní dům, Kavárna Kočičí, Můj Šálek kávy, Světozor
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 17. 11. 2017 00:07.
Anotace
V rámci pořadu bylo hodnoceno několik druhů horkých čokolád v různých provozovnách pomocí senzorické zkoušky.
Anotace anglicky
Several types of hot chocolates were evaluated in the show using various sensory tests.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 06:04