ZELENÝ, Jiří. Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit. In Konference Think Together 2016 České zemědělské univerzity v Praze. 2016.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Vinařské regiony a sociální konstruovanost kvality vína v dopadech do rozvoje venkovských lokalit
Název anglicky Wine regions and social construction of wine quality in the impacts on development of rural localities
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání Konference Think Together 2016 České zemědělské univerzity v Praze, 2016.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Provozně ekonomická fakulta
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky endogenní rozvoj regionu, identita lokalit, preference konzumentů vína, regionální značení vín, sociální sítě vinařů, VOC
Klíčová slova anglicky endogenous regional development, location identity, preferences of wine consumers, regional wine designations, social networks of winemakers, VOC
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 2. 2018 17:33.
Anotace
Přehledová studie pojednává o zamýšleném obsahu a zaměření disertační práce. Ta hodlá zjistit, jak je v závislosti na konkrétním vinařském regionu (ty jsou stanoveny zákonem č. 321/2004 Sb.) sociálně konstruována kvalita vína a jak se zjištěná situace podílí na vybraných okolnostech rozvoje vybraných venkovských lokalit.
Anotace anglicky
Review study deals with intended content and focus of the dissertation thesis. It intends to find out how social construction of quality is determined by specific wine region (defined by Act No. 321/2004 Coll.) and how this situation is involved in chosen factors in rural localities development.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:22