ZELENÝ, Jiří a Irena ZELENÁ. Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine. Czech Tourism and Hospitality Papers. Praha: The Institute of Hospitality Management in Prague, 2018, roč. 13, č. 29, s. 3-22. ISSN 1801-1535.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Comparison of Competitiveness of Czech and Foreign Wine Regions Considering the Price and Quality of Wine
Název česky Porovnání konkurenceschopnosti českých a zahraničních vinařských regionů s ohledem na cenu a kvalitu vína
Autoři ZELENÝ, Jiří a Irena ZELENÁ.
Vydání Czech Tourism and Hospitality Papers, Praha, The Institute of Hospitality Management in Prague, 2018, 1801-1535.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50202 Applied Economics, Econometrics
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky quantitative research, sensory evaluation, social construction of quality, terroir, trust of a consumer
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 24. 7. 2019 12:42.
Anotace
This study focuses on an examination of the competitiveness of Czech wine regions in comparison with foreign regions considering specific products, namely wines from these regions, their prices and quality.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 09:44