ZELENÝ, Jiří. Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal. In Food Technology course of the 3rd semester’s Cookery and Food Production Program held at ESHTE, Estoril, Portugal. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Theory and tasting of Czech beers and liqueurs in Portugal
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání Food Technology course of the 3rd semester’s Cookery and Food Production Program held at ESHTE, Estoril, Portugal, 2018.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Portugalsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky Becherovka, beers, Pilsner beer, spirits, wine regions, wineries
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 18. 4. 2018 00:44.
Anotace
The lecture included a theoretical part concerning beers and liqueurs from the Czech Republic. It included a practical professional tasting of these alcoholic drinks.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:53