GORETI, Botelho, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ. Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Pairing of Portuguese Wines with Dishes of Czech Cuisine
Autoři GORETI, Botelho, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ.
Vydání 2018.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky filled turkey, Jeropiga, mince pie, Ruby port, Tawny port, vegetable consommé
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Anotace
The aim of a workshop led by a foreign guest was to find suitable combinations of Portuguese and Brazilian fortified wines together with Czech cuisine. A total of 3 groups of participants voted for appropriate combinations and commented their choices in a focus group. The workshop was led by three specialists focusing on oenology, wine regions and Czech cuisine.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 09:03