BEDNÁROVÁ, Kristína a Jiří ZELENÝ. Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Extended abstract: The Use of Technological Devices for Water Adjustment as a Product Innovation in Gastronomic Facilities
Autoři BEDNÁROVÁ, Kristína a Jiří ZELENÝ.
Vydání International Food Marketing Research Symposium at the University of Bournemouth, United Kingdom, 2018.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Velká Británie a Severní Irsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky čaj, filtrace, hédonické hodnocení, káva, kohoutková voda, reverzní osmóza, senzorické hodnocení, trojúhelníková zkouška
Klíčová slova anglicky coffee, drinking water, filtration, hedonic evaluation, reverse osmosis, sensory tasting, tea, triangle test
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
Anotace
The aim of the research was to compare the sensory differences of selected beverages made from the filtered water by reverse osmosis (RO) and the tap water with no treatment (NT) via sensory evaluation.
Anotace česky
Cílem výzkumu bylo porovnat senzorické rozdíly vybraných nápojů připravených z filtrované vody pomocí reverzní osmózy (RO) a kohoutkové vody bez úpravy (NT) pomocí senzorické evaluace.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:53