ZELENÝ, Jiří. Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching. In SA&RuD EU Project ERASMUS+ Conference at Buryat SAA. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Degustation as an Example of Participative Students’ Involvement in Beverage Gastronomy Teaching
Název česky Degustace jako příklad participativního zapojení studentů výuky v nápojové gastronomii
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání SA&RuD EU Project ERASMUS+ Conference at Buryat SAA, 2018.
Další údaje
Originální jazyk ruština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Rusko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky destilát, fortifikované víno, Pinot Noir, Ryzlink vlašský, slivovice, víno, WSET, Zweigeltrebe
Klíčová slova anglicky fortified wines, Pinot Noir, plum brandy, spirit, Welschriesling, wine, WSET, Zweigelt
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 1. 7. 2018 23:02.
Anotace
Conference presentation on the possibilities of education in the field of beverage gastronomy including practical demonstrations of tasting.
Anotace česky
Konferenční příspěvek pojednávající o možnostech vzdělávání v oblasti nápojové gastronomie včetně praktické ukázky degustace.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:22