VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Jan HÁN. Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Dokumentace kulinární kultury a budování kulinárního korpusu na VŠH
Název anglicky Documentation of Culinary Culture and Building a Culinary Corpus at VŠH
Autoři VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Jan HÁN.
Vydání 2018.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky kapr, koláčky, kyselica, kyselo, vdolky
Klíčová slova anglicky carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Příznaky Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Anotace
Prezentace postupu vytváření karet pokrmů a spojených problémů. Prezentace metodiky výzkumu senzorického hodnocení pokrmů získaných z korpusu pokrmů.
Anotace anglicky
Presentation of the creation process of food cards and related problems. Presentation of research materials and methods for sensory evaluation of dishes chosen from culinary corpus.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:56