VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ. Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti? 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Češi a Moravané: jsme kulinářští regionální patrioti?
Název anglicky Czechs and Moravians: Are We Culinary Regional Patriots?
Autoři VINŠ, Zbyněk, Jiří ZELENÝ a Blanka ZIMÁKOVÁ.
Vydání 2018.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky kapr, koláčky, kyselica, kyselo, vdolky
Klíčová slova anglicky carp, doughnut, kyselica soup, kyselo soup, mince pie
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:32.
Anotace
Senzorické hodnocení tradičních regionálních pokrmů včetně zhodnocení ekonomických aspektů s následnou diskusí vedenou organizačním výborem workshopu s jeho účastníky.
Anotace anglicky
Sensory evaluation of traditional regional dishes, including assessment of economic aspects, followed by a discussion conducted by the workshop organizing committee with its participants.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 03:40