VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ. Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Beverages & Food Pairing Worskhop for Students of Erasmus Programme
Název česky Workshop zaměřený na párování nápojů a pokrmů pro studenty programu Erasmus
Autoři VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ.
Vydání 2018.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky brownies, drůbeží paštika, drůbeží polévka, sečuánské kuře, sekvenční metoda
Klíčová slova anglicky brownies, poultry pâté, poultry soup, Sichuan chicken, sequential method
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Anotace
Senzorické hodnocení transparetního menu společně s pivními speciály, víny z moravských vinařských regionů a 10 druhy koktejů za pomocí sekvenční metody s následnou zpětnou vazbou od účastníků a diskuzí.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:23