ZELENÝ, Jiří. Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti? In Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům: jsou Češi a Moravané kulinářští regionální patrioti?
Název anglicky Consumers' Attitudes Towards Traditional Regional Dishes: Are Czechs and Moravians Culinary Regional Patriots?
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání Konference Think Together 2019 České zemědělské univerzity v Praze, 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Provozně ekonomická fakulta
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky dichotomická volba, hédonické hodnocení, kapr, moučník, polévka, willingness to pay
Klíčová slova anglicky carp, dessert, dichotomous choice, hedonic evaluation, soup, willingness to pay
Příznaky Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 27. 9. 2019 12:06.
Anotace
Cílem tohoto článku je zjistit, jaké jsou postoje konzumentů k tradičním regionálním pokrmům, konkrétně jak ovlivňuje příslušnost k regionální skupině (česká a moravská) postoje k tradičním pokrmům z těchto celků pocházejících.
Anotace anglicky
The aim of this article is to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes, in particular how affiliation with the regional group of Bohemia or Moravia affects the attitudes towards traditional dishes of these historical territories.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 09:05