J 2018

Projekt DG18P02OVV067 - Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace

TURNEROVÁ, Lenka

Základní údaje

Originální název

Projekt DG18P02OVV067 - Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace

Název česky

Projekt DG18P02OVV067 - Kulinární dědictví českých zemí, paměť, prezentace a edukace

Název anglicky

Project DG18P02OVV067 - Culinary Heritage of the Czech Lands, Memory, Presentation and Education

Autoři

TURNEROVÁ, Lenka

Vydání

2018

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

50600 5.6 Political science

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gastronomie,, receptura, nápoje, příprava pokrmů

Klíčová slova anglicky

gastronomy, recipe, drinks, food preparation

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 15. 3. 2019 22:04, doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.