ZELENÝ, Jiří. Pokročilý servis vína a komunikace s hostem. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Pokročilý servis vína a komunikace s hostem
Název anglicky Advanced wine service and communication with the guest
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 50401 Sociology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky automatické dekantéry, jehlové systémy, oxidace vína, restaurační prostředí, šumivé víno
Klíčová slova anglicky automatic decanters, needle systems, restaurant environment, sparkling wine, wine oxidation
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 9. 11. 2019 18:50.
Anotace
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit studenty se specializovanými typy servírování vína včetně moderních technologii používaných jako náhrada za tradiční postupy.
Anotace anglicky
The aim of the lecture was to familiarize students with specialized types of wine serving, including modern technology used to replace traditional practices.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 06:50