ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠ. Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Can Gastronomy Make Forests and Vineyards Good Friends Forever? A Case of Sustainable Management of Game Species, Environment & Organic Wines
Autoři ZELENÝ, Jiří, Karolina MACHÁČKOVÁ a Zbyněk VINŠ.
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Belgie
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky potato pockets, plum jam, rosehip sauce, venison pâté, wild boar
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Anotace
The aim of the workshop was to highlight the possibilities of pairing game and forest fruits together with Moravian wines in an environmental and sustainable context.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:57