VINŠ, Zbyněk, Karolina MACHÁČKOVÁ a Jiří ZELENÝ. Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity
Autoři VINŠ, Zbyněk, Karolina MACHÁČKOVÁ a Jiří ZELENÝ.
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele Belgie
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky Christmas dishes, Czech beer, Czech cuisine, Easter dishes, Moravian cuisine
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Anotace
The aim of the workshop was to highlight Czech traditions, folklore and especially traditional regional dishes. The above topics have been integrated into the natural and social context.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 04:45