ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods. In International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia, 2019.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Austrálie
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky hanácké důlkové koláčky, jaroslavický kapr, kyselica, kyselo, rožmberský kapr, středočeské oteklé vdolky
Klíčová slova anglicky Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 27. 9. 2019 12:07.
Anotace
This presentation aims to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes.
Anotace česky
Tato prezentace cílí na nalezení postujů konzumentů k tradičním regionálním pokrmům.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 06:03