ZELENÝ, Jiří. Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch. C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2019, roč. 2019, č. 07, s. HORECA & MICE, 1 s.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch
Název anglicky Fish in the center of events - from gastronomy to tourism
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání C.O.T. business, Praha, C.O.T. media, s. r. o. 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku (nerecenzovaný)
Obor 50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky kapr, rybářství, rybí pokrmy, rybníkářství, teambuilding
Klíčová slova anglicky carp, fish dishes, fish farming, fishing, teambuilding
Návaznosti DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 26. 7. 2021 20:53.
Anotace
Firemní teambuildingy již dávno nejsou výsadou pouze malého počtu společností, a existuje nepřeberné množství jejich zaměření. Ale co teambuilding na téma ryb, rybářství či rybníkářství? Jedním z nově se objevujících trendů cestovního ruchu je možnost hotelových hostů vyzkoušet si v rámci svého pobytu řemeslnou práci rybářů.
Anotace anglicky
Corporate teambuilding is no longer the privilege of a small number of companies, and there is a plethora of their focus. But what about teambuilding on fish, fishing or fish farming? One of the emerging trends of tourism is the possibility of hotel guests to try the craftsmanship of fishermen during their stay.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 09:24