ZELENÝ, Jiří. Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny. In 11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
Název anglicky Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání 11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze, 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Klíčová slova anglicky JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 20. 10. 2019 12:48.
Anotace
Prezentace zahrnovala zveřejnění výsledků z přednázejícího gastronomického workshopu.
Anotace anglicky
The presentation included the publication of results from the previous gastronomic workshop.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:22