ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ. Tradiční česká kuchyně: HTV workshop. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Tradiční česká kuchyně: HTV workshop
Název česky Traditional Czech cuisine: HTV Workshop
Autoři ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ.
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Klíčová slova anglicky JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Příznaky Mezinárodní význam
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Anotace
Během workshopu byla degustována vína s označením VOC a tradiční české regionální pokrmy se zaměřením na zvěřinu a lesní plody.
Anotace anglicky
During the workshop, VOC wines and traditional Czech regional dishes with a focus on game and forest berries were tasted.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 09:03