ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study. 1. vyd. Praha: The Institute of Hospitality Management In Prague, 2019, s. 127-139, 141 s. ISBN 978-80-87411-87-2.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study
Autoři ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ.
Vydání 1. vyd. Praha, od s. 127-139, 141 s. 2019.
Nakladatel The Institute of Hospitality Management In Prague
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-87-2
Klíčová slova anglicky Czech Republic, Fish Restaurants, Gastronomical Concepts, Just-about-right, Questionnaire, Seafood, Sensory Evaluation
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:29.
Anotace
The paper aims to find out what is the role of wine as a product complementing fish and seafood dishes. Sensory evaluation and on-line questionnaire were employed.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 05:36