ZELENÝ, Jiří. Problematika šumivých vín v gastronomii. In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Problematika šumivých vín v gastronomii
Název anglicky The issue of sparkling wines in gastronomy
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Cava, Champagne, Prosecco, Sekt
Klíčová slova anglicky Cava, Champagne, Prosecco, Sekt
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 9. 11. 2019 18:50.
Anotace
Cílem vyžádané přednášky bylo upozornit na odlišnosti jednotlivých šumivých vín s ohledem na vinifikaci i senzorické vlastnosti. Důraz byl kladen na gastronomickou složku.
Anotace anglicky
The aim of the requested lecture was to draw attention to the differences of individual sparkling wines with regard to vinification and sensory properties. Emphasis was placed on the gastronomic component.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 06:03