HLAVÁČ, Václav, Jakub ABRAHAM, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ. Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy
Název anglicky Herencia de Plata Tasting Workshop: Pairing with Mexican Dishes
Autoři HLAVÁČ, Václav, Jakub ABRAHAM, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ.
Vydání 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado
Klíčová slova anglicky agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 30. 10. 2021 21:33.
Anotace
Účelem workshopu bylo rozpoznání jednotlivých teqiul dle délky zrání, včetně zahrnutí jednoho mezcalu. Diskuse byla vedena na téma tequila v současné gastronomii.
Anotace anglicky
The purpose of the workshop was to identify each tequila by maturation duration, including the inclusion of one mezcal. The discussion was conducted on the topic of tequila in contemporary gastronomy.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 07:23