CHADT, Karel a Marek MERHAUT. Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19. odborný recenzovaný dvouměsíčník o zabezpečovací technice, ochraně majetku, osob a informací - Security magazín. Praha: Security Media s.r.o., 2020, XXVI, 03/2020, 9 s. ISSN 1210-8723.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19.
Autoři CHADT, Karel a Marek MERHAUT.
Vydání odborný recenzovaný dvouměsíčník o zabezpečovací technice, ochraně majetku, osob a informací - Security magazín, Praha, Security Media s.r.o. 2020, 1210-8723.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky management bezpečnosti potravin, Coronavirus, potravinářský průmysl, zásobování potravinami, prevence, hygiena, stravování, světová zdravotnická organizace, prevence
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc., učo 14454. Změněno: 11. 6. 2020 16:31.
VytisknoutZobrazeno: 5. 5. 2024 22:09