CHADT, Karel and Marek MERHAUT. Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19. odborný recenzovaný dvouměsíčník o zabezpečovací technice, ochraně majetku, osob a informací - Security magazín. Praha: Security Media s.r.o., 2020, XXVI, 03/2020, 9 pp. ISSN 1210-8723.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19.
Authors CHADT, Karel and Marek MERHAUT.
Edition odborný recenzovaný dvouměsíčník o zabezpečovací technice, ochraně majetku, osob a informací - Security magazín, Praha, Security Media s.r.o. 2020, 1210-8723.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords in English management bezpečnosti potravin, Coronavirus, potravinářský průmysl, zásobování potravinami, prevence, hygiena, stravování, světová zdravotnická organizace, prevence
Tags Reviewed
Changed by Changed by: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc., učo 14454. Changed: 11/6/2020 16:31.
PrintDisplayed: 19/5/2024 00:08