ZELENÝ, Jiří, Lucie PLZÁKOVÁ, Jan HÁN a Kašpar JAN. “Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic. Economia Agro-Alimentare / Food Economy (SCOPUS). Bologna, Italy: FrancoAngeli Edizioni, 2020, roč. 22, č. 1, s. 1-26. ISSN 1126-1668. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.3280/ecag1-2020oa10067.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název “Pale Lager and Double Carp Fries, Please”. The McDonaldization of the Culinary Culture in the Czech Republic
Autoři ZELENÝ, Jiří, Lucie PLZÁKOVÁ, Jan HÁN a Kašpar JAN.
Vydání Economia Agro-Alimentare / Food Economy (SCOPUS), Bologna, Italy, FrancoAngeli Edizioni, 2020, 1126-1668.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50401 Sociology
Stát vydavatele Itálie
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Doi http://dx.doi.org/10.3280/ecag1-2020oa10067
Klíčová slova česky Christmas traditions, Fish restaurants, Globalized food, Glocalization in gastronomy, National identity
Klíčová slova anglicky Christmas traditions, Fish restaurants, Globalized food, Glocalization in gastronomy, National identity
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 29. 10. 2020 00:19.
Anotace
This article explores attitudes of hospitality stakeholders (HSs) and consumers towards fish gastronomy in the Czech Republic with an emphasis on traditional recipes and the impact of globalization.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 07:07