Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@article{25665, author = {Chadt, Karel and Merhaut, Marek}, article_location = {Praha}, article_number = {č. 9 – 10, září/říjen 2020}, keywords = {Stevia rebaudiana, zmrzlinová směs, umělé sladidlo, analýza, senzorické hodnocení, cukr, management zdravého životního stylu.}, language = {cze}, issn = {1210-3306}, journal = {Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263}, title = {Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.}, volume = {LCaŘ 136}, year = {2020} }
TY - JOUR ID - 25665 AU - Chadt, Karel - Merhaut, Marek PY - 2020 TI - Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management. JF - Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263 VL - LCaŘ 136 IS - č. 9 – 10, září/říjen 2020 SP - 334-338 EP - 334-338 PB - Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s. SN - 12103306 KW - Stevia rebaudiana, zmrzlinová směs, umělé sladidlo, analýza, senzorické hodnocení, cukr, management zdravého životního stylu. ER -
CHADT, Karel a Marek MERHAUT. Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management. \textit{Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263}. Praha: Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s., 2020, LCaŘ 136, č. 9 – 10, září/říjen 2020, s.~334-338, 8 s. ISSN~1210-3306.
|