CHADT, Karel a Marek MERHAUT. Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management. Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263. Praha: Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s., 2020, LCaŘ 136, č. 9 – 10, září/říjen 2020, s. 334-338, 8 s. ISSN 1210-3306.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.
Název česky Cukr vs. Stevia rebaudiana Hodnocení náhražky cukru při výrobě jahodové zmrzlinové směsi z pohledu řízení zdravého životního stylu
Autoři CHADT, Karel a Marek MERHAUT.
Vydání Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263, Praha, Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s. 2020, 1210-3306.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 40500 4.5 Other agricultural sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Key words: Stevia rebaudiana, ice cream mixture, artificial sweetener, analysis, sensory evaluation, sugar, healthy lifestyle management.
Klíčová slova anglicky Stevia rebaudiana, zmrzlinová směs, umělé sladidlo, analýza, senzorické hodnocení, cukr, management zdravého životního stylu.
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc., učo 14454. Změněno: 3. 9. 2020 09:11.
VytisknoutZobrazeno: 5. 5. 2024 21:38