2020
Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.
CHADT, Karel a Marek MERHAUTZákladní údaje
Originální název
Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.
Název česky
Cukr vs. Stevia rebaudiana Hodnocení náhražky cukru při výrobě jahodové zmrzlinové směsi z pohledu řízení zdravého životního stylu
Autoři
CHADT, Karel a Marek MERHAUT
Vydání
Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263, Praha, Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s. 2020, 1210-3306
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
40500 4.5 Other agricultural sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Key words: Stevia rebaudiana, ice cream mixture, artificial sweetener, analysis, sensory evaluation, sugar, healthy lifestyle management.
Klíčová slova anglicky
Stevia rebaudiana, zmrzlinová směs, umělé sladidlo, analýza, senzorické hodnocení, cukr, management zdravého životního stylu.
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 3. 9. 2020 09:11, doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.