J 2020

Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.

CHADT, Karel a Marek MERHAUT

Základní údaje

Originální název

Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.

Název česky

Cukr vs. Stevia rebaudiana Hodnocení náhražky cukru při výrobě jahodové zmrzlinové směsi z pohledu řízení zdravého životního stylu

Autoři

CHADT, Karel a Marek MERHAUT

Vydání

Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263, Praha, Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s. 2020, 1210-3306

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

40500 4.5 Other agricultural sciences

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

Key words: Stevia rebaudiana, ice cream mixture, artificial sweetener, analysis, sensory evaluation, sugar, healthy lifestyle management.

Klíčová slova anglicky

Stevia rebaudiana, zmrzlinová směs, umělé sladidlo, analýza, senzorické hodnocení, cukr, management zdravého životního stylu.

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 3. 9. 2020 09:11, doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.