J 2020

Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.

CHADT, Karel and Marek MERHAUT

Basic information

Original name

Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.

Name in Czech

Cukr vs. Stevia rebaudiana Hodnocení náhražky cukru při výrobě jahodové zmrzlinové směsi z pohledu řízení zdravého životního stylu

Authors

CHADT, Karel and Marek MERHAUT

Edition

Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263, Praha, Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s. 2020, 1210-3306

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Článek v odborném periodiku

Field of Study

40500 4.5 Other agricultural sciences

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

Key words: Stevia rebaudiana, ice cream mixture, artificial sweetener, analysis, sensory evaluation, sugar, healthy lifestyle management.

Keywords in English

Stevia rebaudiana, zmrzlinová směs, umělé sladidlo, analýza, senzorické hodnocení, cukr, management zdravého životního stylu.

Tags

International impact, Reviewed
Změněno: 3/9/2020 09:11, doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.