CHADT, Karel and Marek MERHAUT. Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management. Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263. Praha: Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s., 2020, LCaŘ 136, č. 9 – 10, září/říjen 2020, p. 334-338, 8 pp. ISSN 1210-3306.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.
Name in Czech Cukr vs. Stevia rebaudiana Hodnocení náhražky cukru při výrobě jahodové zmrzlinové směsi z pohledu řízení zdravého životního stylu
Authors CHADT, Karel and Marek MERHAUT.
Edition Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263, Praha, Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s. 2020, 1210-3306.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 40500 4.5 Other agricultural sciences
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) Key words: Stevia rebaudiana, ice cream mixture, artificial sweetener, analysis, sensory evaluation, sugar, healthy lifestyle management.
Keywords in English Stevia rebaudiana, zmrzlinová směs, umělé sladidlo, analýza, senzorické hodnocení, cukr, management zdravého životního stylu.
Tags International impact, Reviewed
Changed by Changed by: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc., učo 14454. Changed: 3/9/2020 09:11.
PrintDisplayed: 19/5/2024 00:07