ZELENÝ, Jiří. Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events. In Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2020. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
Autoři ZELENÝ, Jiří.
Vydání Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2020, 2020.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50404 Antropology, ethnology
Stát vydavatele Portugalsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky Authentic food, Cultural tourism, Gastronomy festivals, Photo-elicitation
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změnil Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 11. 2021 19:18.
Anotace
Purpose of this paper is to identify the innovations in traditional food at culinary events in the Czech Republic, to classify these emerging innovation aspects and to explore the attitudes of chefs and visitors of culinary events towards these innovative aspects.
VytisknoutZobrazeno: 18. 5. 2024 10:29